ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ.

menoume spiti

Στην Σπανός ΑΕ, η υγεία και η προστασία των εργαζομένων και των πελατών μας είναι το πρώτο μας μέλημα. Με βάση τις τρέχουσες εξελίξεις σχετικά με την εξάπλωση του ιού Corona (COVID19), η Ελληνική Κυβέρνηση εξέδωσε εκτεταμένες συστάσεις που απαιτούν αυξημένη ευελιξία από όλους μας. Εμείς στην Σπανός ΑΕ αναλαμβάνουμε την κοινωνική μας ευθύνη και στηρίζουμε αυτές τις συστάσεις.

 

Στόχος μας είναι η διαχείριση των αιτημάτων σου με κάθε δυνατό μέσο, διασφαλίζοντας την δική σου ασφάλεια και των εργαζομένων μας, όπως:

1. Σαφείς οδηγίες προστασίας και εφαρμογή από όλους τους εργαζόμενους, όπως χρήση γαντιών και μάσκας, απολύμανση του χώρου εργασίας τους, διατήρηση απόστασης 2 μέτρων από όλους τους πελάτες και τους συναδέλφους τους.

2. Απολύμανση των εγκαταστάσεων μας σε τακτά χρονικά διαστήματα με εγκεκριμένα προϊόντα απολύμανσης.

3. Τοποθέτηση αντισηπτικών σε όλους τους χώρους των εγκαταστάσεων μας.

4. Το εσωτερικό των οχημάτων προς παράδοση και των οχημάτων test drive, καθαρίζεται και απολυμαίνετε προσεχτικά, ώστε να διασφαλίζεται η υγιεινή των εργαζομένων μας, των πελατών και των συνεργατών μας, ενώ χρησιμοποιούμε επιπρόσθετα μέσα προστασίας (κάλυμμα στεφάνης τιμονιού μιας χρήσης, γάντια και υγρά απολυμαντικά μαντηλάκια).

5. Οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί και, όπου χρειάζεται, τα πρωτόκολλα αυτοαπομόνωσης ισχύουν για όλους τους εργαζομένους μας.

6. Οι Σύμβουλοι Πωλήσεων ΜΙΝΙ εργάζονται από το σπίτι τους και είναι έτοιμοι να απαντήσουν σε κάθε σου αίτημα και να σου στείλουν προσφορά για το αγαπημένο σου ΜΙΝΙ.

 

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ.

Θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σου μέσω των ακόλουθων τρόπων επικοινωνίας καθώς και των διαδικτυακών καναλιών μας απαντώντας γρήγορα και διεξοδικά σε όλα τα ερωτήματα σου:

Τηλέφωνο: +30 210 94 24 449

Email: sales@mini-spanos.gr

 

Οι ώρες λειτουργίας μας είναι:

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00-18:00

Σάββατο: Κλειστά

 

Επίσης μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσω των σελίδων social media:

Facebook: https://www.facebook.com/spanosmini

Youtube: https://www.youtube.com/spanossa

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/spanos-sa

Instagram: https://www.instagram.com/spanos_mini/

 

Η σκέψη μας θα βρίσκεται σε αυτούς που έχουν επηρεαστεί από την εξάπλωση του ιού ή από την επιβολή περιορισμών στην καθημερινότητά τους.

 

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση και την υπομονή σου σε αυτή τη δύσκολη χρονική περίοδο.

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Η ομάδα της Σπανός ΑΕ